Profil

Om mig

Med over 40 års erfaring indenfor service og reparation af maskiner kan du være sikker på, at jeg får leveret et godt stykke arbejde og, at vi får din maskine/motor godt i gang igen.

Min profil

I 1984 stod den dengang 20-årige Carsten Pedersen med svendebrevet, som bevis for, at han var udlært lastvognsmekaniker hos Stiholt.

I løbet af de næste 35 år har han repareret utallige Scandia motorer, ikke kun i Sæby, men også med afstikkere til Sverige og USA. Som mekaniker med teknisk snilde har han arbejdet med personbiler og skibsmotorer samt reparation og eftersyn af redningsbåde.

Bortset fra tog og fly har Carsten prøvet at ”mekke” med alt andet, der drives frem ved motorkraft og gør det så godt, at han gerne deler sin viden med kolleger, når de mangler et godt råd.

I kraft af sit gode netværk har Carsten fået en specialopgave med at hovedreparere en gammel Steyer Puch Pinzgauer 710 M firhjulstrækker fra 1971, som det østrigske militær har anvendt, indtil den havnede i Kaukasus, hvor en dansker købte den på en auktion og tog vognen med til i Nordjylland. Heldigvis eksisterer Puchfabrikken endnu så Carsten kan få fat på originale reservedele.

For år tilbage var der et specialværksted for reparation og salg af have og parkredskaber i Sæby. Som ægte Sæbynit tænkte Carsten, at der måtte være et kundeunderlag hos de der ikke ville køre ud af byen for at få repareret deres maskineri.

Den rutinerede mekaniker udfører helt almindelige serviceeftersyn og siger sjældent nej til nye opgaver, opgaver som andre måske har givet op overfor.

Læs hele artiklen her.

Kontakt mig i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 22 93 94 80 eller send en mail til carsten@teknik.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.